Pronađeno tijelo muškarca zaliveno u beton, sumnja se da ga je ubila žena koja je pronađena mrtva u kući

policija

Sumnja se da ga je ubila zajedno sa svojim ljubavnikom još prije tri godine

U podrumu kuće u Leskovcu u Srbiji u kojoj je prije dva dana pronađeno tijelo tridesetosmogodišnje B. S. iz Velikog Trnjana, sinoć je policiji dojavljeno da je pronađen leš zaliven u beton, potvrđeno je u PU Leskovac, javlja Blic.

- Leš jeste pronađen, naložena je obdukcija, uviđaj je u toku i bit će nastavljen sutra - kazala je sinoć portparol Policijske uprave Leskovac Marija Sokolović.

Iako u policiji kažu da još uvijek ne znaju o čijem lešu se radi, nezvanično se saznaje da je riječ o tijelu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još prije tri godine i zalila betonom što je, kako navodi izvor Blica, on sinoć i ispričao policiji.

- Ona je lagala veoma uspješno porodicu i djecu kako je on otišao da radi negdje u inostranstvu i da se ona čuje sa njim. Nakon što se, kako se sumnja, sama ubila, ljubavnik je otišao u policiju i sve priznao - navodi izvor blizak istrazi.

Tijelo B. S. pronađeno je jučer u pomoćnoj zgradi u dvorištu njene kuće, a njen nestanak je prije par dana prijavila porodica.

Također, naložena je obdukcija i njenog tijela kako bi se utvrdio uzrok smrti.