Psi lutalice zaustavljali aute u prolazu i molili za pomoć, jedna osoba se smilovala

.
DVA izgladnjela, uplašena psa živjela su na parkiralištu restorana brze hrane u SAD-u te nisu imala kamo otići sve dok 18-godišnja Destiny Vasquez nije primijetila jednog od njih.

 

"Bila sam u automobilu i vidjela jednog psa. Tada nisam znala da postoje dva. Počela sam plakati i odmah nazvala mamu i rekla: Mama, moram nabaviti ovog psa", ispričala je za The Dodo.

 

Njezina majka Jessica Marin odlučila je pomoći te je došla do restorana i otkrila da na parkiralištu zajedno žive dva psa. Nitko nije znao odakle su došli.

 

"Razgovarala sam sa zaposlenikom koji je rekao da psi već dugo vremena žive na tom parkiralištu", rekla je.

 

Fotografirala je pse, a njena kći je snimila video te su to poslale aktivistici za prava životinja i udomljavanje Leslie Hennings.

"Psi su doslovno molili da ih se uzme. Prilazili su svakom automobilu koji je prošao u nadi da će naći dom. Večeras će biti još jedna noć na parkiralištu. Bit će to još jedna noć na ulicama. Oni imaju samo jedan drugog i očajnički trebaju spas! Pomozite im", napisala je Hennings na Facebooku.

 

Kad je Ana Teran, volonterka za pomoć životinjama u Houstonu, ugledala objavu na Fejsu, znala je što joj je činiti. Unajmila je automobil i satima se vozila kako bi ih pokupila i odvela svojoj kući te su psi pronašli svoj zauvijek dom.

Video pogledajte OVDJE