fbpx Pucao sebi u stomak zbog djevojke: “Bio sam na aparatima, a ona nije ni pitala za mene”

Pucao sebi u stomak zbog djevojke: “Bio sam na aparatima, a ona nije ni pitala za mene”

Home

Pucao sebi u stomak zbog djevojke: “Bio sam na aparatima, a ona nije ni pitala za mene”


– Teško mi je što sam napravio taj nerazumni potez zbog djevojke i ugrozio svoj život.Žao mi je što sam u nezavidnu situaciju doveo i zaposlenike poduzeća Iva te im se ovim putem javno ispričavam – kazao je Marković.

Josip-Joco Marković iz Stojkovića kod Novog Travnika, koji je nedavno zbog ljubavnih problema s djevojkom sebi pucao u stomak iz automatskog oružja napustio je Hrvatsku bolnicu “Dr. Fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj iako se, kako kaže, još ne osjeća dobro.

Međutim, zamolio je da mu bude objavljeno izvinjenje svim ljudima koje je na neki način doveo u nezgodnu poziciju, a pogotovo radnicima poduzeća Iva iz Viteza.

Teško mi je što sam napravio taj nerazumni potez zbog djevojke i ugrozio svoj život.Žao mi je što sam u nezavidnu situaciju doveo i zaposlenike poduzeća Iva te im se ovim putem javno ispričavam – kazao je Marković.

On je dodao da je mnogo puta zaplakao u bolnici dok je bio na aparatima koji su ga održavali na životu, a nije mogao izraziti žaljenje i kajanje zbog svog nerazumnog čina.

Moja bivša djevojka uopće nije pitala za moje zdravstveno stanje niti se više javila – izjavio je Josip Marković.

 

(Izvor: Flash.ba)

Tagovi
Objavio: Sat, 08/04/2017 - 20:28

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top