Pucnjava na plaži u Albaniji: Ubijene četiri, a ranjene dvije osobe

.

Oružani sukob dogodio se nešto iza ponoći na plaži u gradu Velipoja na sjeveru Albanije. U ovom oružanom sukobu stradale su četiri osobe (starosne dobi između 20 i 59 godina), dok su dvije osobe ranjene.

Sami oružani sukob dogodio se nešto iza ponoći, a prema informacijama policije do obračuna je došlo nakon kratke svađe, pišu albanski mediji.

Prema neslužbenim informacijama jedna od žrtava je Kujtim Ferracaku, otac Arjana Ferracakua ubijenog u Skadru u sačekuši prije tri godine.

Ferracaku, inače vlasnik restorana Fantazia navodno se jučer poslijepodne fizički sukobio s članovima obitelji Gocaj, koji u svome posjedu imaju hotel u Velipoji. Prema navodima očevidaca svađa je započela psovkama i prijetnjama, a uzrok svađe bile se ležaljke postavljene na toj plaži.

Naime, sukob se dogodio upravo na mjestu gdje su postavljene ležaljke u blizini restorana Fantazia. Prema pisanju albanskih medija osim ubijenog Ferracka smrtno je stradao i jedan njegov djelatnik te dva člana obitelji Gocaj. U pucnjavi je ranjen i brat ugostitelja Ferrackua te još jedna osoba.

Policija je opkolila cijelo područje,a kriminalistički inspektori prikupljaju sve ključne dokaza u nadi da će im pomoći da razriješe ovaj slučaj.