Popularno mjesto u BiH gdje svi dolaze “okinuti” fotku

.
Vodopad Blihe postaje sve popularnije mjesto, a osim domaćih posjetilaca za ovu prirodnu turističku atrakciju zainteresirani su i turisti iz zemalja okruženja.

Proteklog vikenda SANSKI MOST posjetila je grupa turista, koji su iz Poljske došli da se uvjere u ljepotu naše prirode i vodopada Blihe.

 

Bosna i Hercegovina može da se pohvali sa mnogo nevjerovatnih prirodnih ljepota. Imamo predivne rijeke, nevjerovatne planine i misteriozne pećine, od kojih neke još uvijek stoje gotovo potpuno neistražene. Možda nam se to živjeći ovdje čini kao nešto sasvim normalno, ali za ovako malu zemlju, mislim da nekada nismo ni svjesni šta imamo.

 

Vodopad Blihe svakim danom postaje pravi turistički brend Sanskog Mosta. Sve je više posjetilaca koji svojim fotografijama dijele ovu nestvarnu ljepotu!

 

No, kako god bilo, ovoga ljeta društvena mreža Instagram ponovno će obilovati fotografijama ove prirode. I ako se nađete tamo, svakako nemojte propustiti zabilježiti trenutak spuštanja, gdje ćete ćete uživati u suncu, tišini i prirodi koja vas okružuje