Regionalni odbor „Merhamet“ Bihać: Podjela higijenskih paketa za socijalno ugrožene porodice sa područja općine Sanski Most

BIHAĆ
Regionalni odbor „Merhamet“ Bihać u saradnji sa JU Centar za socijalni rad Sanski Most izvršio je podjelu 20 higijenskih paketa čija vrijednost iznosi oko 1.400,00 KM.

Ovo je također bila prilika da se razgovara sa predstavnicima navedene ustanove o budućim humanitarnim akcijama.

"Danas smo posjetili Centar za socijalni rad Sanski most, te smo uručili predstavnicima navedene ustanove  20 higijenskih paketa, za isti broj porodica koje se nalaze u stanju socijalne potrebe. Izuzetno, nam je drago da su predstavnici navedene ustanove spremni na saradnju sa Merhametom, koja će se ako Bog da u narednom periodu ogledati kroz realizaciju drugih humanitarnih aktivnosti na području općine Sanski Most. 

Također, želimo naglasiti da sve naše humanitarne akciju počinju i završavaju zahvaljujući prije svega dobrim ljudima, a naši Sanjani su uvjek bili uz Merhamet i bili među prvima kada je u pitanju pomoć Bošnjačkom narodu." - kazao je Alen Prošić direktor Regionalnog odbora „Merhamet“ Bihać.