Robert Dolovcak već duži niz godina reda veliki uspjeh

Bb
Pozdrav, ja se zovem Robert Dolovcak živim u Njemačkoj, a dolazim iz Hrvatske. Imam 39 godina i živim u Njemakoj već duži niz godina, tačnije 25 godina. Trenutno se bavim repom, ne sasvim dugo otprilike od 2013.godine. Nastupao sam u Cazinu "BalkanFest" pod pjesmom “Ovu noć” za koju sam osvojio nagradu najbolje otkriće festivala.

Moje trenutno umjetničko ime je RoDo dva slova sa svog imena i 2 sa prezimena, pa sam to spojio kao repersko ime. Ideju mi je dao moj menadžer Semir Kaljić koji je osnovao i grupu i novi brend "NB11" (NewBegining11) i naravno vodi Balkanstars Crnogorski portal za muziku.

Image
Slika 1

Trenutno imamo grupu kako sam i naveo pod imenom "NB11" (NewBegining). Trenutno u grupi ima 2 člana kolega Husein i ja, također uskoro dolazi novi ženski član, ali to neka ostane tajna.

Image
Slika 2

Trenutni planovi za" NB11" (NewBegining 11) je da se u junu očekuje nova pjesma i spot koja ć se snimiti ili u Srbiji ili u Crnoj Gori.

Naš plan grupe je da osvojimo srce gledaoca u ovome što radimo.

Image
Slika 4

Repom se želim baviti u budućnosti jer ne mogu vidjeti sebe bez muzike, jednostavno je dio mene, moji idoli u muzici su: Jala brat, Relja itd.

Image
Slika 6

Na mom samom početku najveću podršku sam prvo dobivao od svoji roditelja i kolega, a vremenom sam počeo i od fanova dobivati puno podrške u mom radu.

 

Izjavio je Robert Dolovcak za Cazin.net

Image
Slika 8