Roditelji i dijete u komi: Čekali su na naplatnima kad je na njih naletio BMW

Troje ljudi teško je ozlijeđeno u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer oko 12:40 dogodila na naplatnim kućicama Sveta Helena u smjeru Zagreba.

Stradali su roditelji i dijete koji su u jako teškom stanju, u induciranoj komi, saznao je RTL iz neslužbenih izvora.

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica, gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se zabio u automobile.

Najgore je prošao automobil u koji se zabio BMW u punoj brzini. Ispred njega je bio jedan automobil koji je plaćao cestarinu pa se u trenutku udarca našao doslovno zgnječen između dvaju vozila.

Taj je automobil od siline udarca udario i u naplatnu kućicu i sasvim je smrskan. Fotografije s mjesta nesreće pokazuju koliko je udarac trećeg automobila bio silovit.

U kućici je bila blagajnica, no, na sreću, ništa joj se nije dogodilo.

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom. Prvi automobil u nizu također je oštećen i od siline udarca odbačen je nekoliko metara unaprijed, prenosi Fokus.

Na tom istom mjestu u posljednjih pet godina, javlja RTL, dogodilo se već mnogo nesreća, i to zbog ravne ceste koja vodi tačno do naplatnih kućica koje, unatoč brojnim upozorenjima, mnogi vozači primijete prekasno ili budu zaokupljeni nečim drugim, primjerice, korištenjem mobitela.