Roditelji ispratili i trećeg sina koji odlazi trbuhom za kruhom: Halalit vam nećemo ako glasate za munafike zbog kojih ste morali otići

.
Našu zemlju skoro pa svakodnevno sve više napuštaju mladi ljudi koji odlaze trbuhom za krugom. Na svom Facebook profilu takvu priču je podijelio i Ibrahim Beso.

Naime, ispraća i trećeg sina koji se zove Rasim a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Danas sam i tužan i sretan. Tužan sam jer ispraćam posljednjeg tj.3 sina a sretan što ide negdje dalje odavde. On odlazi i ostavlja za sobom ženu koja očekuje porod. U njenoj trudnoći od 9 pregleda i kontrola samo 2 je obavila u bolnici a sve ostale u privatnoj ordinaciji kod iste doktorice koja je iz bolnice uputi sebi u privatnu ordinaciju. Ne želim da mi djeca i unučadi žive u takvom društvu. Ja sam očuvao cast u ratu i 2x prolio svoju krv. A sinovi će očuvati čast sada u miru. Otjeraše ih oni koji nisu časti imali u ratu a nemaju ni sada u miru. U ratu su sakupljali milostinju i sergije po svijetu koristeći hodžu kao prevodioca s sada koriste hodžu i muderiza za sakupljanje glasova po svijetu. I govoreći da je vrlo vrlo bitno da se dijaspora registruje. Čak kaže muderiz ko se ne registruje da je udario na šehide i našu borbu. E nije baš tako ja sam invalid i za 25 godina mi ni 1 km nije povišena invalidnina.”” jeco moja sinovi moji budite ponosni na sebe na svoje roditelje i porodicu svoju. Babo i mama su pononsni na vas. I sve vam u životu HALALIMO. Samo jedno vam ne bi HALALILI ako bi glasali za munafike zbog kojih ste morali otići. Onaj ko poznaje Rasima zna da vrijedi za 10 radnika njemu nema ravnog u poslu. Što kaže moj jaran Derviš Garanović, Rasima nema čitav svijet.”