Ruski youtuber zaključao trudnu curu na balkon, smrznula se i umrla. On sve snimao

Uznemirujuće
Ruski youtuber uhićen je nakon što je snimao i prenosio uživo kako njegova trudna djevojka umire od hladnoće.

 

Stas Reeflay navodno je natjerao Valentinu Grigorjevu da izađe na balkon noseći na sebi samo donje rublje dok je vani bilo ispod ništice.

Jedan njegov pratitelj platio je Reeflayu (30) 1000 dolara da snimi kako se njegova djevojka smrzava. Valentina (28), koja je bila u ranom stadiju trudnoće, umrla je od hipotermije u svojoj unajmljenoj kući u selu Ivanovka u blizini Moskve, piše The Sun.

Reeflay, kojemu je pravo ime Stanislav Rešetnikov, snimao je svoju djevojku i prenosio to na YouTubeu čak i kada je shvatio da je "polumrtva". Nakon toga se vidi kako je unosi natrag unutra i pokušava oživjeti.

"Nema pulsa ... Blijeda je. Ne diše"

"Valja, jesi li živa? Moj zeko, što je s tobom? Valja, Valja, dovraga, izgledaš kao da si umrla. Zeko, hajde, reci mi nešto. Brinem se. Prokletstvo ... Ne osjećam otkucaje njezinog srca", čuje se kako govori.

Zatim je svojim gledateljima kazao: "Nema pulsa ... Blijeda je. Ne diše."

Nastavio je prenositi cijeli događaj na YouTubeu čak i nakon što je pozvao Hitnu pomoć i kada su stigli bolničari i proglasili je mrtvom.

Reeflay je zarađivao na uplatama preko interneta. "Donacije" su mu uplaćivali njegovi pratitelji. U emitiranju prije ovog Valentinu je pošpricao suzavcem.

Ako forenzičari dokažu da je njegova djevojka umrla od hipotermije, prijeti mu do dvije godine zatvora.