Samo na Balkanu: Htio da je oženi na silu: Mladoženja puškom jurio mladu iz Bosne, pa uhapšen

Home

Samo na Balkanu: Htio da je oženi na silu: Mladoženja puškom jurio mladu iz Bosne, pa uhapšen

Mladoženja puškom jurio mladu iz Bosne, pa uhapšen Policajci iz Bujanovca imali su pune ruke posla kada su usred bijela dana dobili prijavu da nesuđeni đuvegija vitla automatskim oružjem na ulici.

Sveta Ilić je htio na silu da oženi Daru C. i odvede je na Kosovo, ali je hapšenjem spriječen!

Nije prebolio raskid Incident se dogodio 13. juna oko 17 sati u Hilandarskoj ulici u Bujanovcu. Dara Crevar, izbjeglica iz Bosne, bila je ranije u ljubavnoj vezi sa Svetom, ali se zbog čestih trzavica razišla s njim.

"Sveta nikako nije mogao da preboli raskid. Pokušavao je na sve moguće načine da je nagovori da mu se vrati. Htio je pošto-poto da Dara bude njegova i da je oženi. Riješio je da je odvede na Kosovo i da tamo osnuju porodicu - kazao je za Alo.rs poznanik Svete Ilića. Kobnog dana je pozvao Daru i najavio joj da će doći po nju. Njegova zamisao je propala kada je Daru zatekao s drugim muškarcem, a malo je falilo da se pomirenje i prosidba pretvore u krvavi pir! Sveta Ilić je „puškaranjem” zaradio tri krivične prijave. On se tereti za ubistvo u pokušaju, ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno držanje oružja."

" Osnovano se sumnja da je upotrebom automatske puške, koju je posjedovao bez dozvole, pokušao da ubije Daru i njenog udvarača, kao i da je ugrozio prolaznike koji su se u to vrijeme zatekli na ulici" ,objašnjava naš izvor blizak istrazi.

"Sveta je u prosidbu krenuo s automatskom puškom! Za sada je nejasno da li je naumio da nakon prosidbe slavi ili se unaprijed naoštrio za obračun? Pao mu mrak na oči Kada je stigao ispred zgrade u Hilandarskoj 17, bivšu djevojku je zatekao u zagrljaju drugog muškarca! Dok joj je prilazio, vidio je kako se na ulici mazi i ljubi s njemu nepoznatim čovjekom. Pao mu je mrak na oči, odmah je potegao pušku i počeo da puca! Dara je počela histerično da vrišti, dok je njen prijatelj potrčao koliko ga noge nose. Očevici su odmah pozvali policiju, koja se za tili čas stvorila na mjestu obračuna."

"Sreća je da niko nije stradao! Nesuđeni mladoženja je bez problema uhapšen i priveden u policiju. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušan kod tužioca. Nije se opirao dok su ga policajci privodili. Ništa nije htio da kaže, već je šutke i pognute glave ušao u maricu - prepričava očevidac događaja koji je uznemirio Bujanovac. Dara C. je u policiji izjavila da se razišla s napasnikom i da je na njihovu vezu stavila tačku."

Poslije raskida sam sebe smatrala slobodnom ženom, koja može da se viđa s drugim muškarcima. Sveta je mislio da može da me posjeduje, zbog čega smo često imali nesuglasice i zbog čega sam prelomila da ga ostavim - izjavila je žena koja se našla na meti pomahnitalog mladoženje.

 

(Izvor:avaz.ba)

Tagovi
Objavito: Čet, 06/15/2017 - 17:55

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top