Samohrani otac Mevludin Najetović i beba Irhad iz Sarajeva trebaju našu pomoć

Samohrani otac Mevludin Najetović, rođen u Zenici trenutno živi u Sarajevu sa bebom Irhad od 6 mjeseci. Mevludin je ostao sam sa bebom, majka ih je ostavila bez objašnjenja.

Samohrani otac Mevludin Najetović  je radno sposoban i vrijedan ali nema kome da povjeri svoje dijete na čuvanje, samim tim ne može raditi, te mora zavisiti od pomoći dobrih ljudi.

Mevludin se prije bavio poslom koji je podrazumijevao brigu o psima, te jedini način da on zaradi novac za svoju bebu jeste posao od kuće. Posao koji može raditi od kuće je briga o životinjama ali za koje su neophodne kućice za pse. U razgovoru sa Mevludinom saznajemo da je skoro cijeli iznos za kućice sakupljen te: “Mislim da ne bi bilo ok da neko šalje još za kućice ako je sve sabrano” kako navodi Irhadov otac u razgovoru.

Također, danas su im stigla drva za ostatak zime, 3metra.

“Irhadu bi volio samo još hapu i pelene obezbjediti” navodi Mevludin u našem razgovoru.

Ko je u mogućnosti i ima želju da pomogne bebi Irhadu i samohranom ocu Mevludinu da ne ovise i dalje od pomoći drugih ljudi, za početak, par mjeseci da su snabdjeveni sa hranom i pelenama za bebu što je najvažnije u dobi od 6 mjeseci. Mevludin će kroz nekoliko dana znati da li ima sve potrebno za kućice koje će koristiti za čuvanje životinja, ali u međuvremenu pomozimo  samohranom ocu da sa svojim Irhadom provede ovu zimu ne oskudjevajući u hrani za Irhada.

U priloženim slikama možete vidjeti račun za drva koja su danas stigla kao i samu bebu Irhada, kojeg nismo željeli izlagati javnosti.

Sve informacije o računu za uplatu kao i kontakt Mevludina kojeg možete kontaktirati putem telefona ili putem Vibera ako želite još informacija: 

BR. TELEFONA, MEVLUDIN:  +38762306584  (Viber  dostupan)

PODACI ZA WESTERN UNION : MEVLUDIN NAJETOVIC SARAJEVO