Porodica moli za pomoć: Sanela sa sinčićem nestala bez traga i glasa

Nama treba informacija da li su živi i gdje su, kažu iz porodice

Porodica Hodžić iz zaseoka Spreče kod Kalesije prijavila je 26. oktobra nestanak Sanele i njenog sina Sanela. Sutra će biti sedmica od njihovog posljednjeg susreta, a od Sanele i Sanela nema ni traga ni glasa.

Mi smo njihov nestanak primijetili u subotu uvečer, odnosno kada smo vidjeli da nema automobila ispred kuće. Pomislili smo da nam je neko otuđio automobil i prijavili smo to policiji. Automobil smo ubrzo pronašli u Tuzli, u naselju Brčanska Malta, ali Sanele i Sanela nije bilo – kažu u porodici Hodžić.

Sanela je živjela sa svojim roditeljima i bratom, a sinčić Sanel ima 4,5 godina. U njenoj porodici kažu nam da su samo dobili poruku da je ne traže, prenosi Fokus.

Ne znamo ni ko je ni odakle je poslana. Kasnije smo dobili informaciju da je navodno u Novoj Gradišci u Hrvatskoj. Nama treba informacija da li su živi i gdje su. Nadamo se najboljem – kažu nam u porodici Hodžić.

Ukoliko ste negdje primijetili Sanelu i Sanela Hodžića i ako znate gdje borave, porodica moli da im bilo kakvu informaciju javite na telefon 035/635-753.