SBB spremno dočekuje lokalne izbore u Bihaću

Spremamo se da ponudimo najbolju listu za Gradsko vijeće, rekla je u svom obraćanju Azra Hadžić-Bećirspahić

U prepunoj sali Historijskog muzeja u Bihaću, u kojoj je bilo više od 200 prisutnih, od čega 175 delegata koji su imali pravo glasa, održana je izborna sjednica Skupštine GO Saveza za bolju budućnost (SBB) Bihać.  

Delegati su izabrali novo rukovodstvo GO SBB-a Bihać.

Prisutnima se obratila povjerenica GO SBB-a Bihać Azra Hadžić-Bećirspahić, koja je zahvalila članovima stranke, a posebno predsjednicima mjesnih odbora na trudu i radu, prenosi Avaz.

- Mi smo organizacija koja je prva završila unutarstranačke izbore i formirala Gradski odbor. Hvala vam što ste ostali uz nas i pokazali da vam je važniji opći interes od ličnog. Pokazali smo da smo jak tim. Hvala vam što vjerujete u SBB. Pred nama je izborna godina, spremamo se da ponudimo najbolju listu za Gradsko vijeće. Idemo dalje, jače i bolje – kazala je Hadžić-Bećirspahić.

U GO SBB-a Bihać izabrano je 20 delegata: Azra Hadžić-Bećirspahić, Hajrudin Selimović, Belmana Trivunić, Mirsad Mujanović, Derviš Demirović, Lejla Bakrač, Damir Abdagić, Meho Rekić, Asima Sefić, Almir Dupanović, Mirhad Pečenković, Nermina Islamović, Adnan Mešanović, Nermin Kurtagić, Almir Šahbazović, Benhart Harbaš, Edis Skenderović, Razija Solaković, Dženan Čirić i Muharem Ćehić.