Schwarz: Inzko je evnuh, Bakir treća liga, Čović marioneta

schwarz
Schwarz je trebao da bude njemački kancelar, premijer!


U intervju je između ostalog rekao "Inzko nije sultan, evnuh je, nema jajca da nešto uradi! Dodik marioneta, moć u Beogradu i Moskvi! Radončić najviše govori o korupciji, a korumpiran je!".

"Bakir nije Alija! Ako je Alija Liga prvaka, onda je Bakir treća liga! Vučić veliki nacionalista, nije nikom prijatelj osim sebi! On je u stražnjici. Milo Đukanović nije dobar, ne vjerujem mu, ali se drži principa o nediranju granica! Čović nije boss, on je marioneta, neka zaboravi na Herceg Bosnu! I Tuđmanu sam to rekao, zaboravite Herceg Bosnu, zaboravite NDH! Koliko znam, bolnica Koševo ne funkcioniše zbog korupcije! Korupcija ubija ljude!", kaže Schwarz za Face.

Građanima BiH poručuje "Glasajte protiv korumpiranih, ako vi to ne uradite, mi vam ne možemo pomoći! Ja sam Bosanac! Siguran sam da ću doživjeti da vidim normalnu BiH, kao članicu EU! Molim vas, ustanite i učinite nešto za sebe i svoju državu!".

"Stalno razgovaram sa Angelom Merkel, ona je spriječila dogovor između Vučića i Tačija o promjeni granica između Srbije i Kosova! Znam ljude koji je mogu naslijediti, isto misle kao i Angela, žestoko su protiv promjene granica, a ni EU to neće dozvoliti, možete mirno spavati!", istakao je Shwarz između ostalog. 

Pogledajte cijeli intervju.

Video možete pogledati i OVDJE