A-SDA Bosanska Krupa: Opozicija SDA vodi najprljaviju kampanju do sada

Gradski odbor A-SDA Bosanksa Krupa  u saopćenju za javnost ističe, da je njihova opozicija iz općinske organizacije SDA, aktivni saradnik LABURISTA Fikreta Abdića u Skupštini USK, te da vodi najprljaviju kampanju koja se ogleda u laganju, podmetanju kao i degradiranju svega onog što čini civilizacijske vrijednosti.

Saopćenje prenosimo u cijelosti:

Posljednjih mjeseci svjedoci smo do sad najprljavije kampanje koja se ogleda u laganju, podmetanju kao i degradiranju svega onog što čini civilizacijske vrijednosti.Tako i naša opozicija iz općinske organizacije SDA, koja je aktivni saradnik LABURISTA Fikreta Abdića u Skupštini USK, se trudi da zauzme prvo mjesto na ovoj neslavnoj ljestvici i standardima koje je postavila SDA. Zar nečije napredovanje ili ulazak u Skupštinu mora biti razlog laganja i podmećanja časnim ljudima iz drugih stranaka?

Niz laži koje su generisane iz OO SDA a čiji su kuhari Jusić Mirsad i ostatak kluba zagadio je medijski prostor kako facebook mreže tako i drugih sredstava informisanja. Posljednja u nizu laži jeste i to da su vijećnici ASDA glasali protiv smanjenja cijene priključka vode za Jezerski, Mahmiće i Pištaline, što je notorna laž.

Naime cijena priključka vode je definirana u mandatnom periodu 2008-2012 kada ASDA nije bila u vlasti i kada je imala jednog aktivnog vijećnika. Naime tada je vlast uveliko pripadala SDA koja je aktivno učestovala u ovom formiranju cijene priključka. Kada su formirali cijenu priključka vode tada su gospoda iz SDA i naplatili isto kroz zapošljavanje snahe Mehmeda Mahmića i brata Mirsada Jusića u komunalno preduzeće "10 Juli" čime su doveli ovo preduzeće na koljena.

Pozivamo naše konkurente iz SDA da se suzdrže od facebook politike blaćenja drugih, te da na temelju univerzalnih vrijednosti zajednički se borimo za boljitak ove naše države kojoj su predan rad i žrtva potrebniji više nego ikad!

 

A-SDA Bosanska Krupa