Serija Pretty Little Liars dobiva spin off, jeste li spremni?

Home

Serija Pretty Little Liars dobiva spin off, jeste li spremni?


Nećemo skrivati osjećaje – bili smo tužni kad smo čuli da je sedma sezona zadnja sezona serije Slatke male lažljivice. Zato smo sad jako sretni kad se proširila vijest o tome da stiže spin off.

Nova serija zvat će se  'Pretty Little Liars: The Perfectionists', a temelji se na knjigama Sare Shepard (koja je napisala originalnu PLL knjigu). 

Radnja je slična – sve se odvija u gradu  Beacon Heights u kojem je naizgled sve savršeno, ali sve se zakomplicira nakon ubojstva. Nedostaje samo osoba koja počinje slati tajanstvene poruke. U seriji će se pojaviti  Alison DiLaurentis i Mona Vanderwaal iako se još ne zna hoće li glumiti stariju ili mlađu verziju sebe. 

Kao što znate, Alison je udana za Emily i imaju djecu, a Mona je otišla u Europu. Hoće li ostaviti svoje živote i doći u  Beacon Heights ili...? 

Cure su puno puta rekle da bi željele opet raditi na seriji i sad im se to ostvarilo. Spencer Hastings neće se pojaviti u seriji, ali šuška se da bi glavna negativka mogla biti njezina sestra blizanka. 

 

(Izvor: teen385.com)

Tagovi
Objavio: Pon, 09/10/2017 - 15:45

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top