Sestra TikTokera koji je pronađen mrtav: Allah nam je dao znak. Pola vas mu je željelo smrt

,

Influenser i TikToker “Erwin_Beg” iz Cazina, koji je živio u Austriji, pronađen je mrtav prije nekoliko dana u Gracu

Naime, Ervin Begić (23), kako mu glasi puno ime i prezime, porijeklom iz BiH, pronađen je mrtav u Gracu 13. decembra ove godine.

Najbliži i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od tiktokera i objavljuju posljednje prepiske, međutim, njegova sestra tvrdi da mu je pola njegovih prijatelja sa TikToka željelo smrt, prenosi Blic.

Objavljujete snimke na kojima je grešan i onda mu želite mjesto u raju? Pola vas ga je slavilo zbog njegovih grijehova i pola vas mu je željelo smrt iza leđa. Nisam osoba koja voli da se oglašava na Tiktoku, ali sada nam je svima dosta. Prošla su samo 24 sata, a izgovaraju se laži. Nikoga nije briga šta se desilo mom voljenom bratu. Umjesto što pokušavate da napravite preglede kako bi bilo da se molite za njega? Juče je bio kišan dan i Alah nam je dao znak time! Prestanite da postavljate fotografije i bilo kakve video zapise. Moja porodica i ja nismo spremni da vidimo njegovo lijepo lice na takvim video snimcima. Molimo vas da nas poštujete i izbrišite sve. Neka Alah pošalje mog brata na najviši nivo raja i neka čuje naše molitve – napisala je Meli Begić.