Sjajna atmosfera na polaganju karate kluba Krajina u Cazinu- sportisti roditelji i prijatelji kluba zajedno (FOTO)

.

Juče je u Cazinu, nakon 8 godina ponovo organizirano polaganje ispita za mlade karatašice i karataše Krajine, koja je osnovana daleke 1976. godine. U sjajnoj atmosferi, sa roditeljima i prijateljima kluba, Sead Sedo Puškar, trener kluba je izveo polaganja za 25 polaznika, djece i mladih iz Cazina. Ovom povodom, upriličene su i dodjele priznanja prijateljima i ljudima koji podržavaju ovaj klub i sport u Cazinu. Ono što su pokazali juče i mladi karatisti, ali i pozitivna energija roditelja garant su da će ovaj sport u Cazinu imati dugu perspektivu i budućnost. 

 

Senad Šepić je na svome fb ovim povodom izjavio: 

 

“Odavno nisam svjedočio ljepšoj, toplijoj i profesionalnijoj organizaciji jednog sportskog dogadjaja kao juče u rodnom Cazinu. Oko 25 učesnika, naše djece i mladosti našeg grada, pred uvijek vedrim i pozitivnim trenerom i pedagogom Seadom Puškarom polagalo je ispite za karate zvanja. Puno pozitivne energije, dobrih ljudi, nasmijanih mladih boraca i ležerno, profesionalno vodjenje od strane trenera, uprave Kluba i njihovih prijatelja, vrhunskih trenera, profesora i sudija učinilo je taj dogadjaj posebnim. Zahvaljujem se upravi Kluba i treneru Sedi na poklon majici i grbu Kluba. Bio sam i ostaću prijatelj ovoga Kluba, ekipe i raje, ali i svih sportista u našem gradu i šire.”

 

“Hvala svima. Jedna slika govori više od 1000 riječi.

 

Hvala svim roditeljima i djeci na manifestaciji, hvala našim prijateljima koji su se pojavili da uveličaju ovu manifestaciju, gospodi Esad Čović, Hasan Rekić, Senad Šepić, Hasan Salkić, Vejsil Civić, Elvis Ćehić, Emir Kličić ... i mnogi drugi dragi ljudi koji prate i brinu o ovoj prekrasnoj djeci. 

 

Bez podrške roditelja teško je biti sportista. 

 

Poklon paket majica i amblem kluba dobili su: Ramo Ćehajić, Esad Čović i Senad Šepić, a plaketu i poklon paket gospodin Rekić Hasan.

 

Hvala i sljedeći termin je u ponedjeljak od 19 00 do 20,30 Sportski Centar Cazin mala dvorana....

 

Oni koji se nisu pojavili mogu napraviti ispit u ponedjeljak ili utorak.

Vaša Krajina Cazin”- objavili su na zvaničnoj stranici karate kluba Krajina iz Cazina.