Sjećate li se Ejuba Kučuka i njegove kuknjave? Kupio je supruzi Mercedes, zatreptala mu je okicama

hntg
Ejub Kučuk, poduzetnik i vlasnik Marketinške agencije MITA Group, nakon proglašenja pandemije koronavirusa pokrenuo je inicijativu Glas malih biznisa koja je okupila oko 48.000 članova iz cijele BiH.

Namjera Inicijative je bila, kako je govorio novinarima, “ne sjediti skrštenih ruku i čekati da se vlast smiluje i pomogne privrednicima” pa su tako formirali i set zahtjeva prema bh. vlastima.

Kukao je Kučuk, bivši bliski saradnik SDA kojoj je godinama radio političke kampanje pa završio na sudu nakon svađe, da danas život koji smo živjeli prije korone trebamo što prije zaboraviti “jer ništa više neće biti isto, ni poslovanje, ni kupovna moć, ni ponašanje potrošača, ni kupovne navike, ni strategije poslovanja…”.

“Okupili smo 48.000 članova, radimo kao jedno. Poštujemo jedni druge bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost ili mjesto rada i života. Svi isto kontribuiramo, radimo, dijelimo, pozivamo. Prije nas, sve se ovo činilo nemogućim. Sad je ovakav angažman normalan. Zar nije tako?”, govorio je u medijima najavljujući formiranje političke stranke.

Danas zbog Ejuba Kučuka gore društvene mreže. Ali, ne zbog Glasa malih biznisa, nego zbog objave njegove supruge na Instagramu. Uz fotografiju pored novog Mercedesa, Nermina Kučuk je napisala:

“Molim gospođe da ne trepću kada prolaze pored mog muža… Vidi šta se desi kad trepnem okicama i dam znak da mi se sviđa auto. Volim te neopisivo Ejub Kučuk. Hvala ti za sve što si za mene uradio, jesi i što ćeš uraditi. Hvala ti za ruku u ruci i pješčane plaže. Hvala ti ljubavi što znaš da me voliš. Odužit ću ti se. You are the best”.

Kučuk joj je uzvratio na Instagramu uz poruku “Al’ tebe volem, i to je fakat, ti si mi ljubav najveća”.


Uslijedili su duhoviti statusi na društvenim mrežama, ali i podrugljivi komentari na Glasu malih biznisa. Članovi grupe ogorčeni su bahatošću i razmetanjem luksuznim životom porodice Kučuk i hvaljenjem po društvenim mrežama pa su pronašli i gastronomske specijalitete koje dijele uz ironične komentare.

ejubkucuk