Lovci na pedofile razotkrili manijaka iz Velike Kladuše: “Slikaj se gola, ne smeta mi što imaš 13 godina” (FOTO)

Kako bi klopka izgledala što uvjerljivije, maloljetnica mu je poručila da je uplašena i da je neko može vidjeti, ali manijak E. V. nije posustajao.

Pedofil E. V. iz Velike Kladuše upao je u zamku koju mu je na Facebooku pripremio tim srbijanske neprofitne organizacije “Stop pedofiliji SP”. Izmišljena 13-godišnja djevojčica, iza koje stoje srbijanski lovci na pedofile, razmjenjivala je eksplicitne poruke s E. V.

Davao komplimente

Manijak je u početku djevojčici slao svoje fotografije i upućivao joj komplimente pišući joj kako je lijepa. Kako je razgovor odmicao, Velikokladušanin je od djevojčice tražio da se slika gola i odgovarajući na njeno pitanje, napisao je da mu uopće ne smeta što ima samo 13 godina i tek treba da krene u osmi razred.

Image

Kako bi klopka izgledala što uvjerljivije, maloljetnica mu je poručila da je uplašena i da je neko može vidjeti, ali manijak nije posustajao.

Zvao na mobitel

Naprotiv, bio je sve uporniji, obećavajući 13-godišnjakinji da te fotografije niko neće vidjeti. Čak joj je i upućivao pozive, ali djevojčica se nije javljala govoreći mu da ne može razgovarati, jer nije sama.

Image
Image
Image