Službeno je: Snima se druga sezona '13 razloga' - pogledajte što nas sve čeka!

Home

Službeno je: Snima se druga sezona '13 razloga' - pogledajte što nas sve čeka!


Selena Gomez obradovala nas je jučerašnjom objavom na Instagramu kojom najavljuje drugu sezonu ultrapopularne serije '13 razloga'. Napisala je: 'Njihova priča nije gotova. Druga sezona '13 razloga' stiže uskoro'.

Objavila je i teaser za novu sezonu, a objava već ima skoro 6.5 milijuna pregleda i komentare gledatelja koji jedva čekaju nastavak priče o Hannah. Isti post objavili su i službeni Twitter i Instagram profili '13 Reasons Why', ali s manje odijeka.

 

Their story isn't over. Season 2 of #13ReasonsWhy is coming.

Ein Beitrag geteilt von Selena Gomez (@selenagomez) am


The Hollywood Report ujutro je potvrdio da će nova sezona sadržavati 13 epizoda u trajanju od po sat vremena, a bit će objavljena tek iduće godine.
Autor Brian Yorkey 'vratit će se za kormilo', a s njim vjerojatno i Hannah Baker – 'Hannahina priča još nije gotova', rekao je Yorkey za THR u intervjuu objavljenom 2. svibnja.
'Ona je sastavni dio svakog idućeg poglavlja priče i još je uvijek centar radnje', objasnio je. 'Prikazat će posljedice smrti Hannah Baker i početak životnog putovanja prema oporavku ostalih likova iz filma', nastavio je Yorkey.

Kako će Hannah biti prikazana – hoćemo li ju vidjeti iz perspektive drugih likova ili u nekom drugom formatu, još ne znamo. Zasad jedva čekamo čak i informacije o novoj sezoni i 2018. godinu da ju konačno pogledamo.

(izvor: teen385.com)

Tagovi
Objavio: Pon, 08/05/2017 - 23:02

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top