KO SDP BiH USK: Vrijeme je za promjene

Vrijeme je za promjene

Tokom proteklih mjesec dana kroz svakodnevni kontakt sa našim sugrađanima, slušali smo ono što su nam govorili penzioneri, mladi, nezaposleni ali i oni zaposleni, privrednici, domaćice.

 Slušali smo mlade koji su kažu da žele pravednije društvo i mogućnost da sa svojim znanjem i sposobnošću grade budućnost u Bosni i Hercegovini.

Radnike koji traže bolje uslove rada i veće plate, penzionere koji hoće veće penzije, bolju zdravstevnu zaštitu i dostojanstven život, poslodavce koji žele razvijati firme i svoju državu, ali kojima su neophodni bolji uslovi poslovanja.

 Razgovarali smo sa stotinama građana koji žele isto: pravedno društvo, društvo jednakih šansi, progres, sigurnost i bolje sutra za sebe i svoju djecu.

 Odgovori na sve probleme koji godinama tište naše sugrađane sadržani su u Planu 10.

Taj dokumet nije samo naš program, to je naša čvrsta riječ da ćemo se  kada 07. oktobra dobijemo vašu podršku svim silama truditi da sve ovo što smo napisali pretvorimo u konkretna rješenja.   

 Socijaldemokratska partija jedina može osigurati stabilnu i poštenu vlast, uslove za ekonomski oporavak i napredak kroz euroatlanske integracije, jedina može kreirati zemlju za sve nas.

 Vrijeme je za promjene, vrijeme je za jednu Bosnu i Hercegovinu i  jednog predsjednika za sve nas.

 

Do pobjede!