Šok i nevjerica zavladali SDP-om! Milanović ih izdao u startu: Zgroženi su! To nije slučajno

milanovic
Šok i nevjerica zavladali su SDP-om nakon inauguracije predsjednika Zorana Milanovića. Naime, premda je bivši šef Partije bio predsjednički kandidat SDP-a nije osjetio potrebu da na inauguraciju pozove aktualnog predsjednika svoje sada već bivše stranke, Davora Bernardića.

“Bernardić je i ljut i razočaran. To što ga Milanović nije pozvao na inauguraciju ne odobrava nitko u stranci, svi smo zgroženi. Takvo što je nekorektno. Pa Bernardić nije samo Milanovićev nasljednik i kolega, on je lider najveće oporbene stranke, to je izostanak elementarne političke pristojnosti“, prepričava naša dobro upućena sugovornica iz SDP-a, dodajući da je to nastavak Milanovićeve politike.

“Okrenuo nam je leđa, očekivali smo od njega jedan oblik potpore, on se na inauguraciji slika s Milijanom Brkićem i šačicom takozvanih uglednika, a nije pozvao šefa stranke iz koje je potekao”, ogorčeno dalje tvrdi SDP-ovka dodajući da su upravo novi predsjednik i njegovi kadrovi u SDP-u ti koji sabotiraju Bernardića, guraju Borzan za premijerku i nastoje destabilizirati stranku koja je napokon stala na noge.

“Milanovića je Bernardić i kandidirao da ga se riješi. Nikad se nisu slagali, ali ovo je zaista prešlo svaku mjeru”, zaključuje naša sugovornica.