Šokantna ispovijest studentice Tee Muharemović: Pokušavao mi je ući u stan, napadao me u liftu...

.
Dvije komšinice je, također, zlostavljao, jedna se iselila, kaže Tea

 

Studentica Tea Muharemović je na svom Instagram profilu objavila zabrinjavajuću informaciju, a koja se već neko vrijeme dijeli na društvenim mrežama.

Naime, ova studentica je u video ispovijesti na Instagramu ispričala da nekoliko godina, zajedno sa ostalim komšijama u zgradi, trpi nasilje i maltretiranje jednog od stanara zagrade.

Traje godinama

Za portal „Avaza“ je istakla da ovo sve traje već sedam godina. Instagram

- Pokušavao mi je ući u stan, napadao me u haustoru, liftu, derao se na mene, prijetio mi, i fizički se pokušavao obračunati sa mnom. Dvije komšinice je, također, zlostavljao, jedna se iselila – navodi Muharemović.

Dodaje i to da je tortura trajala, bez obzira što ga policija ili bilo ko drugi upozori, jer kako je istakla, prije 4 mjeseca je poslana peticija sa potpisima policiji.

- Na dva mjeseca su ga odveli u mentalnu instituciju, nakon što se vratio samo je nastavio po svom. Djevojci na koju se okomio nakon mene, je prije nekoliko dana razrezao sve četiri gume – istakla je Muharemović.

Zaštićen je kao polarni medvjed

Ispričala je za portal „Avaza“ i to da je njenom ocu ali i još nekoliko stanara zgrade, razrezao gume.

- Policija ne može ništa bez dokaza, od njih smo odustali. Ne smije mu niko ništa, jer ima invalidninu na osnovu mentalnog oboljenja. Zaštićen je kao polarni medvjed, a ja ne smijem lift koristiti i ne smijem auto parkirati ispred zgrade – kazala je uzrujano ova studentica.

Istakla je i to da je bilo situacija kada bi se sreli u zgradi da je pokušavao nasrnuti i gurati je. 

Foto:  Instagram