SOUL - proizvod koji mijenja život i osvaja svijet velikom brzinom

Kompanija Rain počela je sa radom u Bosni i Hercegovini, a njihovi proizvodi velikom brzinom osvajaju tržište cijeloga svijeta, jer se pokazalo i potvrdilo kao korisni dodaci ishrani u borbi s mnogim bolestima, te jačanju imunog sistema.

Najpoznatiji proizvod kompanije Rain je Soul, a  dobija se tehnologijom hladnog prešanja sjemena crnog kima,crne maline i chardonnay grožđa. Radeći zajedno u sinergiji ova 3 prirodna antioksidansa kombiniraju se sa D-ribozom, čineći moćnu antioksidansku barijeru protiv pogubnih utjecaja oksidanskog stresa na stanice u ljudskom organizmu. Proizvod je rezultat jednog revolucionarnog pristupa. Još se nikad nije dogodilo u historiji proizvodnje dodataka prehrani ili suplemenata, da se umjesto voća i biljaka, koriste njihove sjemenke. Dugogodišnja istraživanja su dovela do zaključka da u hladno prešanim uljima od sjemenki ima više aktivnih supstanci, kao što su recimo antioksidanti, čak i do 40 puta više nego u samom voću ili biljkama i zato ova ulja učinkovito štite stanice, smanjuju rizik od bolesti uzrokovanih slobodnim radikalima, oblažu zidove stanica i raznovrsna su ishrana. Zasad su najfunkcionalniji dodaci ishrani. 
Česti razlog bolesti je taj što u naš organizam ne unosimo dovoljno raznovrsne hrane bogate hranljivim tvarima, vitaminima i mineralima kao i mikronutrijenata. Zbog nedostatka hranljivih tvari, stanice i organizam gube svoj prirodni odbrambeni sistem i dolazi do bolesti.

Image

Nakon kliničkog ispitivanja SOUL je pokazao sljedeće rezultate: sadrži visok nivo antioksidansa, pomaže kod liječenja hroničnih oboljenja, pomaže kod eliminacije raznih upalnih procesa, jača imunitet organizma, stanicama povećava nivo energije i time usporava starenje. Sadrži još i antioksidant, koji neutralizira slobodne radikale i ima 40 puta jače djelovanje nego vitamin C, i 50 puta jače djelovanje od vitamina E. SOUL ima klinički ispitane prednosti: vrlo visok nivo antioksidanata, koji pomažu u borbi protiv svih hroničnih i drugih oboljenja.
Suplementi temeljeni na sjemenkama su snažni, cjelokupni izvori hranjivih tvari koji ne uključuju iste potencijalno opasne pomoćne tvari koje se nalaze u tabletama, kapsulama, ekstraktima, uljima itd.

Sastojci Raina su genetski nemodificirani organizmi. To znači da njihova DNK nije laboratorijski izmijenjen pa ne sadrži pesticide i druge štetne dodatke. Naša je prehrana čista i potpuno prirodna. Baš kao što je priroda predvidjela.

Image

Laboratorij Brunswick, nezavisni bioanalitički laboratorij, otkrio je da je Soul učinkovit dodatak prehrani koji opskrbljuje moćnim antioksidansima i potiče zdravlje, te ovom proizvodu dodijelio zlatni standard za sigurnost potrosaca. Soul posjeduje : HALSl,NSF i GMO certifikat.
Rain proizvodi pružaju usklađeni spoj omega 3 i 6 masnih kiselina te D-riboze, a u procesu proizvodnje koristimo jedinstvenu tehnologiju hladnog prešanja kako bi u potpunosti sačuvali životno važne nutrijente iz svake sjemenke. Kada se prirodni spojevi iz sjemenki obrađuju hladnim prešanjem, stvara se snažna koncentracija prirodnih sastojaka punih energije. Takve sastojke koristimo u našim proizvodima. Zbog toga ćete se osjećati snažnije i zdravije, svjesni da u sebe unosite najčišći oblik energije. Za razliku od agresivnih kemikalija ili visoke temperature, hladno prešanje ne oštećuje hranjive sastojke u sjemenkama. Mnogi kupci naših proizvoda potvrđuju da je proizvod Soul poboljšao njihovo zdravlje.

Image

Soul je 281 puta jači od Aspirina u sprečavanju upala i nema nuspojava. Jedna vrećica Soul-a jednaka je 8-10 porcija voća, 8-10 porcija povrća, 2-3 porcije zdravih masnih kiselina. Zapravo sjemenka sadrži 30 puta više hranjivih sastojaka i antioksidacijsku snagu od tkiva ploda koji je okružuje. Koriste ga vrhunski sportisti, a do 31. oktobra 2019. godine je prilika da putem promocije po izuzetno niskoj cijeni postanete partner i svoj poslovni potencijal dovedete do maksimuma ili da uz omiljene proizvede dovedete zdravlje do vrhunca uz jednu kutiju gratis.
    
Kompaniji Rain, koja je zvanično počela sa radom u BiH, POTREBNI SU SARADNICI IZ BiH i dijaspore. U pitanju je internet marketing koji ne zahtijeva nikakvo predznanje ni radno iskustvo. Lokacija nije bitna, radite koliko i kad Vi želite, legalan posao, sigurna zarada, sve što Vam treba je kompjuter Ili pametni telefon. Naučite savremene metode mrežnog marketinga, izgradite Vaš tim saradnika, iskoristite prednosti interneta, te obezbijedite sebi sigurnu i dugoročnu zaradu. 
Ovaj posao ne zahtijeva cijelo radno vreme, a pruža odličnu mogućnost za dodatnu zaradu, jer otvaranje novog tržišta nudi i velike mogućnosti. 

Ukoliko ste zainteresirani, kontaktirajte nas, dobićete detaljna objašnjenja i odgovore na sva pitanja.

Image

 

Za više detalja čitajte i zapratite Fb stranicu: 



Stranica za podršku i savjetovanje o RAIN proizvodima

Senior Menager -Lejla
tel: 062/928-472;
E mail: soullejla@gmail.com