Šta je prethodilo krvavom napadu u Bihaću: Izbodeni muškarac branio komšije? - Ovo je možda već ubistvo jer nije u dobrom stanju

Rotacija
Na Facebook grupi koja prati migrantsku krizu u Bihaću objavljen je post profesora Seja Ramića koji je kopirao poruku od gospođe u čiju su kuću migranti navodno provalili

 

Nakon što je sinoć u Cazinskoj ulici u Bihaću izboden 36-godišnji državljanin BiH policajci su na informativni razgovor priveli tri osobe koje su državljani Maroka, dva muškarca i jednu ženu. Oni se trenutno vode kao svjedoci, ali policija provodi istragu i radi na rasvjetljavanju slučaja, odnosno identificiranja napadača.

Pojavile su se nezvanične informacije koje otkrivaju šta je prethodilo napadu na mladića.
Na Facebook grupi koja prati migrantsku krizu u Bihaću objavljen je post profesora Seja Ramića koji je kopirao poruku od gospođe u čiju su kuću migranti navodno provalili.

- Dobra večer, profesore, izvinjavam se što vas ometam ovako kasno. Migranti su prije jedno pola sata upali u moju kuću na sprat koji ne koristimo. Prijavili smo odmah policiji ali su kasnili i komšija koji živi prekoputa mene krenuo je da nas odbrani i odjednom su se čuli vrisci, izboli su ga par puta i u stomak i u glavu i prsa, policija ih jedva izvukla iz napuštene kuće do nas, tu su se krili. Ovo se treba proširiti i doći do svih koji su odgovorni za ovakvu situaciju. Oni su imali namjeru napasti nas jer smo danima prijavljivali ih da dolaze u ovu napuštenu kuću do nas. Večeras sam mogla izgubiti život ja ili neko od moje porodice i ja sam stvarno više umorna od toga da živim u napetosti da li ću izgubiti život u vlastitoj kući ili na putu do škole, do grada i kome god treba da se obratim obratit ću se jer ja stvarno više nemam strpljenja, ovo prelazi sve granice, ovo je pokušaj ubistva, možda čak i ubistvo već jer komšija nije u dobrom stanju, stoji u objavi.

Image
Obj

Kako smo ranije već objavili, prema riječima glasnogovornika MUP-a USK Aleta Šiljdedića, napad se dogodio oko 22 sata, a policija je po prijavi građana zatekla stanovnika Bihaća s ubodnom ranom u predjelu stomaka.

Građani su ogorčeni nakon još incidenta koji je samo jedan u nizu od početka migrantske krize, a svoje nezadovoljstvo podijelili su na društvenim mrežama.

Image
Kom
Image
Kom