Stanivuković: Još bizarnije i nevjerovatnije informacije o kriminalu i korupciji

stanivukovic
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković danas će predstaviti novi izvještaj tzv. "tima za reviziju" koji je oformljen nakon što je preuzeo vodstvo grada na Vrbasu.


“Ovo je Kajak terasa, nelegalno izgrađen ugostiteljski objekat od strane Dodikovog kuma. Sutra HITNO šaljemo urgenciju Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju da odgovori na Radišićevu neosnovanu žalbu, po kojoj on traži odlaganje izvršenja rušenja nelegalno izgrađenog ugostiteljskog objekta, na gradskom zemljištu. Objekat je sagrađen bez neophodnih dozvola i mimo regulacionog plana, koji predstavlja krovni dokument. Čekali smo da nadležne institucije od Grada zatraže dokaze o kriminalu u gradskim institucijama, i niko nas još nije kontaktirao. Sutra u 12 časova, predstavljamo još bizarniji dio izvještaja “Tima za reviziju” o kriminalu i korupciji na koje niko neće ostati ravnodušan, nakon čega podnosimo nove krivične prijave”, najavio je Stanivuković jučer.

Na upit novinara da li je “njegov tim za reviziju” stručan, Stanivuković je odgovorio.

“I dijete od 5 godina je stručno da vidi njihov kriminal, koji je i više nego očigledan”, kazao je gradonačelnik Banjaluke te najavio da će danas poslije 12 sati dati “odgovore na mnoga pitanja, te predstaviti još bizarnije i nevjerovatnije informacije o kriminalu i korupciji”, prenosi N1.