Stravično ubojstvo u Beču: 22-godišnjak na smrt izbo svoju majku

sa

22-godišnjak iz Beča je navodno izbo nožem vlastitu majku nakon svađe u bečkom kotaru Liesingu, a nesretna žena umrla je u bolnici.

Kako je za “Heute” potvrdila bečka policija, 22-godišnji Austrijanac navodno je tijekom svađe kuhinjskim nožem napao svoju 54-godišnju majku.

Žrtva je zadobila ubodne rane u vrat i leđa. Nakon zločina 22-godišnjak je u pomoć pozvao susjede. Uzbunjeni policijski službenici poduzeli su mjere reanimacije na licu mjesta.

Teško ozlijeđenu ženu je bečka stručna spasilačka odmah prevezla u bolnicu. No, 54-godišnjakinji liječnici nisu uspjeli spasiti život – podlegla je teškim ubodima nožem u bolnici.

Prema trenutnom stanju istrage, u stanu nema svjedoka incidenta. Motiv je za sada još potpuno nejasan, kao i pozadina spora. Također nije jasno je li osumnjičenik živio u stanu s majkom. Ono što je, međutim, sigurno jest da nije bio prijavljen na adresi.

“Bečkoj državnoj kriminalističkoj policiji, koja istražuje život i tijelo, povjerena je daljnja istraga”, rekao je glasnogovornik policije Philipp Hasslinger. Osumnjičenik i mogući svjedoci bit će ispitani tijekom dana.