Susjed u Indiji silovao trogodišnjakinju, bore joj se za život

TROGODIŠNJA curica iz Indije u kritičnom je stanju nakon što ju je u gradu Delhiju u nedjelju silovao susjed, javlja BBC.

Zbog sumnje da je počinio ovo strašno silovanje, uhićen je 40-godišnji zaštitar zgrade u kojoj je ona živjela.

Policija je našla curicu u nesvijesti i odvezla ju u bolnicu. Djevojčica je sada kritično i prolazi kroz operaciju. Ne zna se hoće li djevojčica preživjeti napad kojeg su lokalni mediji opisali “brutalnim“.

Namamio slatkišima

Roditelji djevojčice su nadničari tj. dobivaju plaću po danu i zbog posla nisu u nedjelju dio dana bili kod kuće. Zaštitar je navodno namamio djevojčicu sa slatkišima da dođe k njemu u stan i zatim ju silovao.

Policiju su u nedjelju oko 16h po lokalnom vremenu pozvali članovi obitelji djevojčice jer nisu znali gdje je curica, javlja Hindustan Times. Službenicima su rekli kako se izašla igrati van oko 13h, no da se nije vratila.

Čeka ga smrtna kazna

“Otac djevojčice otišao je do stana u prizemlju zgrade gdje živi zaštitar i našao svoje dijete kako leži krvavo i u nesvijesti na podu. Zaštitar je u tom trenutku htio pobjeći, ali ga je otac zaustavio te pozvao susjede i policiju. Susjedi su, kada su saznali što se dogodilo, istukli zaštitara prije nego što su ga predali policiji“, rekli su iz lokalne policije

Zaštitara, ako se dokaže da je kriv, vjerojatno čeka smrtna kazna.