Pomozimo ocu dvoje djece: Suvad Samardžić iz Bihaća hitno treba transplataciju koštane srži

Na adresu naše redakcije stigao je još jedan vapaj za pomoć, ovaj put iz Bihaća. Naime, otac dvoje maloljetne djece, bivši igrač Jedinstva i uzorni građanin treba našu pomoć u svojoj teškoj borbi za normalan život.

Suvad se već dvije godine bori s karcinomom limfnih žlijezda. Unazad par mjeseci stanje mu se dosta pogoršalo, karcinom se, nažalost, proširio na jetru. Nakon pogoršanja stanja odmah je priključen na jake progresivne kemoterapije. Poslije tih kemoterapija potrebno je uraditi transplantaciju koštane srži. I tu ste mu vi, dobri ljudi, potrebni, jer i Suvad i supruga su nezaposleni, imaju dvoje male djece, od kojih je jedno dijete s cerebralnom paralizom i slijepo.

Do sada se na održanom koncertu uplatama i prodajom na štandovima prikupilo samo oko 5.000 KM što nije dovoljno, a porodica jednostavno nije u mogućnosti skupiti potrebna novčana sredstva i prisiljeni su tražiti pomoć humanih ljudi i vjerovati da će neko čuti njihov vapaj za spas ovog Bišćanina. 

Ne dozvolimo da dvoje djece ostane bez oca, sestra bez brata, supruga bez muža, ne dozvolimo da se jedan život ugasi jer nismo mogli odvojiti bar onoliko koliko damo za jednu kahvu dnevno. Nekome naše malo znači puno, a Suvad se lavovski borbi i nada se da će gledati svoju djecu kako odrastaju. 

Uplate možete vršiti na broj računa naveden u fotografijama u prilogu.