'SVE JE LAKO KAD SI MLAD' Prljavci zapalili atmosferu u rasprodanoj Areni, Kolinda Grabar-Kitarović plesala s publikom u dosad neviđenom izdanju

Na koncert Prljavog kazališta došla je i Kolinda Grabar Kitarović "Sve je lako kad si mlad" uglas je za pjevalo društvo od 18 tisuća fanova na početku koncerta na prvoj večeri potpuno rasprodane Zagrebačke arene.

Prljavo kazalište došla su ovaj put slušati djeca onih koji su 1989. bil na legendarnom koncertu na glavnom zagrebačkom trgu.

Večerašnji  koncert započeo je kao i prije 30 godina, istim pjesmama, uz produkciju i light show na nivou najvećih svjetskih bendova. Na pozornici koja izgleda poput piste Prljavci su žarili i palili Arenom pruživši istinsku večer rock and rolla i najljepših balada. Sinoćnji koncert može se opisati kao noć frajera iz Dubrave.

"Ma koga me Boga za tebe pitaju" i "Tu noć kad si se udavala" pjesme su koje su spontano u publici stvorile čarobnu atmosferu, upaljena su svjetla mobitela u potpunom mraku, a u ritmu s publikom stapala se ove veličanstvene večeri i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svom do sada neviđenom rock izdanju - u kožnatoj jakni, trapericama i maskirnoj majici, ogrnuta hrvatskim šalom.

Rock show u režiji prljavaca nastavlja se u isto vrijeme na istom mjestu sutra navečer.