Svekar nakon carskog reza optužio snahu da je previše lijena da bi ‘stiskala’

.

 

SVAKA mama zna da je porođaj emotivan, izazova i bolan. Jednu ženu je nekoliko sati nakon tog iskustva posjetila obitelj, a svekar ju je šokirao svojim okrutnim komentarom.

Za Kidspot je otkrila da je svekar došao upoznati unuku dan nakon što je rođena.

"Bila sam iscrpljena od višesatnog porođaja koji je okončan carskim rezom. Sjedila sam na krevetu i gledala ga kako drži Abi u rukama te joj se osmjehuje. Taj divan trenutak je uništio kad me pogledao i rekao: ‘Bila si prelijena da bi tiskala, je l'?’. Tvrdi da je to bila šala, ali iz njegovih očiju se vidjelo da u njoj ima istine", napisala je. 

I svekar na tome nije stao. Kaže kako i dalje svaki put kad dođe u posjetu sprječava svog sina da radi ono što smatra "ženskim poslovima"

"U to uključuje mijenjanje pelena, hranjenje, kupanje, čak i igranje s djetetom. On je stava da se djeca ne trebaju vidjeti ni čuti i stalno im prigovara. Govori da dečki ne plaču, da ne smiju jesti otvorenih usta i slično", ističe ova majka troje djece. 

To je obitelj udaljilo od bake i djeda sa suprugove strane. 

"Podvukli smo crtu. Djeca više ne žele ići baki i djedu te njega ignoriraju na obiteljskim okupljanjima. U prošlosti ih je rasplakao više puta. Njegov seksizam me frustrira", zaključila je