Svi putevi vode u Zetru: Posljednje pripreme za muzički spektakl "Born In Ghetto"

,
Očekuje se mnogo posjetitelja i sjajna zabava koju će im omogućiti učesnici festivala predvođeni domaćinima Jalom Bratom i Bubom Corellijem

 

Traju posljednje pripreme pred početak velikog muzičkog spektakla "Born In Ghetto", koji se održati sutra, 12. avgusta, u sarajevskoj dvorani Zetra od 21 sat.

Očekuje se mnogo posjetitelja i sjajna zabava koju će im omogućiti učesnici festivala predvođeni domaćinima Jalom Bratom i Bubom Corellijem.

Osim popularnog dvojca, mnogobrojnu publiku koja se očekuje, zabavljat će i neki od najtraženijih izvođača, kako domaće, tako i regionalne muzičke scene poput Rafa Camore, Cobyja, Inasa, Devita, Elene Kitić, Antoniette, Goge Sekulić, Pirellija, Klijenta, a publiku očekuju i drugi specijalni gosti iznenađenja.

Osim sjajnih vokala, bitova i kompletne muzičke produkcije, spektakl će upotpuniti izgled bine. Neviđene vizuelno-scenske efekte pratit će veliki LED ekrani u dvorani, dok će publika moći uživati i izvedbama plesača.

U dvorani Zetra se postavlja bina i dovršavaju se posljednje pripreme za muzički festival. Broji se sitno do velikog spektakla.