Tegeltija "zapalio mreže" nakon Sidranove izjave da bi Dodikov savjetnik želio da ga nema: Sram vas bilo Vaših godina, kad mi opet podmuklo budete...

Foto: Oslobodjenje
Akademik Abdulah Sidran je izjavio da bi Tegeltija želio da ga nema: "Šta meni ima objašnjavati Milan Tegeltija?! On želi da mene nema", kazao je akademik, a onda se Tegeltija oglasio na Twitteru,

Savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i nekadašnji predjednik VSTV-a Milana Tegeltije reagovao je na izjave akademika Abdulaha Sidrana i poručio mu da se stidi onoga što je rekao savjetnika člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Naime, Sidran je gostujući na televiziji Face izjavio da bi Tegeltija želio da ga nema: "Šta meni ima objašnjavati Milan Tegeltija?! On želi da mene nema", kazao je akademik, a onda se Tegeltija oglasio na Twitteru i poručio:

"Gospodine Sidran, sljedeći put kad mi podmuklo budete imputirali želje da Vas ili nekog drugog ljudskog bića nema, nemojte o meni da sudite prema sebi. Ja duboko poštujem život svakog čovjeka kao Božijeg bića, koje god boje, vjere i nacije da je. Sram vas bilo Vaših godina", poručio je Tegeltija Sidranu.