Tragedija kod Splita: Pijan kombijem usmrtio sestre, pobjegao i zaključao se u kuću

.
Pronađen je vozač odgovoran za tragičnu nesreću u kojoj su poginule dvije sestre na državnoj cesti 56, na širem splitskom području, nedaleko od ugostiteljskog objekta “Verona” blizu Prugova.

 

Riječ je o mještaninu iz Prugova koji je Mercedesom udario njihovo vozilo. Izašao je iz vozila, a kada je vidio što je napravio, pobjegao je u kuću i zaključao se. Nije htio otvoriti pa je policija probila ulazna vrata i uhapsila ga.

Odvezli su ga u bolnicu. Dalmatinski portal piše da je hospitaliziran. Kada ga puste iz bolnice, provest će se kriminalističko istraživanje.

U sudaru su sudjelovala tri vozila, dva automobila i kombi vozilo.

Prema neslužbenim informacijama koje prenosi Dalmacija News, sudar je izazvao vozač u kombi vozilu Mercedes Vito kada je udario u vozilo Fiat, koje je u naglom kretanju naletjelo na vozilo marke Dacia iz suprotnog smjera. Nakon nesreće vozač kombija (47) se udaljio s mjesta događaja, ali policija ga je brzo pronašla i uhapsila.

Dalmacija News piše da su sestre bile u dobi od 36 i 55 godina.

Uviđajem je rukovodila zamjenica općinskog državnog advoikata Sanja Selman, koja će dati svoj sud o okolnostima i posljedicama nesreće u kojoj je Prugovo ostalo zavijeno u crno. Svi sudionici nesreće su s tog područja.