Tragedija u bh. gradu: Kamionom prešli preko radnika VIK-a

nesreća
Kako se saznaje u popodnevnim satima dogodila se nesreća na radu u kojem je jedno lice smrtno stradalo. Potvrđeno je da se radi o dugogodišnjem radniku Javnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Kiseljak.

 

Nezvanično se saznaje da se tragedija desila na radnom mjestu, te da je teretno vozilo navedene kompanije prešlo preko nesretnog radnika. Riječ je o Šimi Dusperu.

Dana, 25. 9. 2023. oko 19 sati u Kiseljaku se dogodila nesreća na radu, prenosi Kiseljak.info. Prilikom redovitog obavljanja posla tragično je nastradao Šimo Dusper, dugogodišnji djelatnik JP “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Kiseljak. Iz poduzeća su naglasili kako se radi o jednom dobrom čovjeku i djelatniku, poštovanom članu navedenog poduzeća, koje je njemu bilo, kao druga obitelj.

Okolnosti nestanka nesreće utvrđuju istražni organi na čemu im stojimo u potpunosti na raspolaganju. Obitelji i prijateljima pokojnog Šime izražavamo iskrenu sućut, ostalim radnicima stojimo na raspolaganju kao pomoć i podrška u prevazilazenju ove situacije”, navode iz JP Vodovod i kanalizacija Kiseljak.

Poslijednji ispraćaj desit će se 27.9.2023. godine u 16h na groblju Kosice.

 

FOTO