Tragedija u Slavoniji: Djevojčica (6) pala u korito od sušare za kukuruz i preminula

.
Sve se navodno dogodilo u dvorištu porodične kuće u kojoj je živjela djevojčica

 

Iz OKCP-a Policijske uprave požeško-slavonske izvijestili su o strašnoj tragediji koja se dogodila u Ulici braće Salača kod kućnog broja 15 u mjestu Poljana nedaleko od Lipika u Hrvatskoj. Naime, šestogodišnje dijete palo je u korito sušare za kukuruz i nakon reanimacije preminulo. Slijedi uviđaj, piše Večernji list. 

- Policija je oko 16.45 sati zaprimila dojavu da je u Poljani u Ulici braće Salača dijete palo u korito sušare za kukuruz. Nažalost, nakon reanimacije dijete je preminulo. Slijedi uviđaj i rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja – rekla je glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković. 

Kako neslužbeno saznaju, reanimaciju nesretne djevojčice na mjestu događaja obavila je ekipa Hitne medicinske pomoći. Nažalost, reanimacija je bila neuspješna, curici nije bilo pomoći. Sve se navodno dogodilo u dvorištu porodične kuće u kojoj je živjela djevojčica.

Zasad još uvijek nije poznato radi li se o nesretnom slučaju, neopreznoj igri ili nečemu trećem. Lipik i okolica šokirani su tragičnim događajem kakav se u ovom kraju ne pamti. Slijedi uviđaj nakon kojeg će biti poznato više informacija o uzrocima i okolnostima pogibije djevojčice.