Tragedija u Srbiji: Žena nije mogla da prihvati vijest o smrti supruga, pa počinila samoubistvo

.
Paraćin je u šoku zbog sudbine ovog bračnog para, čiji se život, spletom nesrećnih okolnosti, okončao tragedijom

Žena koja je sinoć oduzela sebi život oko 20 sati tako što se bacila pod voz na željezničkom mostu u naselju Dankovo u Paraćinu je Aleksandra C. (41), a ubila se od prevelike tuge zbog smrti svog supruga Dejana (50), koji je preminuo samo par sati ranije, kažu njihovi sugrađani.

 

 

 

Kako pričaju stanovnici Žabara, naselja u kom je ovaj bračni par živio, iz jedne beogradske klinike, gdje se Dejan liječio, stiglo je obavještenje da on nije izdržao četvrtu operaciju i da je preminuo, a nesrećna Aleksandra nije mogla da izdrži tu psihičku bol i da prihvati muževljevu smrt. 

Zbog toga je, van sebe, par sati kasnije otišla do pruge koja se nalazi u blizini i odlučila da prekrati sebi život na željezničkom mostu u trenutku dok je nailazio voz.

Dejanu prije dvadesetak dana pukla trbušna aorta

- Dejanu je prije dvadesetak dana pukla trbušna aorta i borio se za život na nekoj klinici u Beogradu. Već je tri puta bio operisan, ali nije izdržao četvrtu operaciju i umro je. Aleksandra se sve vrijeme nadala da će njen muž da preživi, pa je ova vijest dotukla. Oboma je ovo bio drugi brak. Iz prethodnih imaju odraslu djecu, ona dvije kćerke, on dva sina. Svi su živjeli zajedno u njegovoj kući u Žabaru. Njih dvoje su se beskrajno voljeli. Bili su doslovce kao jedno, toliko su se lijepo slagali. On je bio zaposlen u “Paraćinki”, a radio je i keramičarske poslove, a ona mu je pomagala - navodi jedan od Dejanovih prijatelja.

Paraćin u šoku

Paraćin je u šoku zbog sudbine ovog bračnog para, čiji se život, spletom nesrećnih okolnosti, okončao tragedijom.

– Neka te anđeli čuvaju – posljednja je objava koja se može pročitati na Facebooku Aleksandre, koja je odlučila da ne može da nastavi život bez svog supruga, piše Blic.

 

Foto:Facebook