Tragična sudbina silovane žene: Sahranila oba sina i muža

.

Osumnjičeni muškarci siju strah i trepet u selu

Muškarac Lj. N. (32) i maljoletnik (17) iz okoline Zrenjanina, koji su uhapšeni jučer zbog sumnje da su u četvrtak opljačkali i silovali S.K. (68), od ranije su poznati kao nasilni i problematični prenosi Blic.

Kako su ispričali mještani Radojeva iz Nove Crnje, zbog njih cijelo selo živi u strahu. Za S.K. kažu da "ni mrava ne bi zgazila", a i prije ovoga život joj je obilježen velikom tragedijom.

Operisana prije dva mjeseca

- Sahranila je oba sina i muža, živi sama, žena je operisana prije dva mjeseca, ovo je strašno. Ti monstrumi su znali da je sama, mislili su da novac drži u kući. To treba odmah streljati, ja bih njih osudila na doživotni zatvor - rekla jedna od prijateljica žrtve.

Mještani kažu da je jedan od njih od ranije poznat policiji.

- Oni su toliko problematični, ovo selo je puno propalica, mi se svi plašimo. Noću ne znam ko može da mi upadne u kuću. Oni su baš opasni, znam ih, žive jednu ulicu od mene, idu i kradu, a neće ništa da rade. Taj Ljuba je užasan, njegov otac se sad vratio iz zatvora, a bio je i Ljuba ranije, imao je nanogicu - priča uznemirena žiteljka Nove Crnje.

Polomili sve u kući

Dodaju i da su muškarci polomili sve po kući nesrećne žene.

- Prijavljujemo ih policiji, ali džabe, policija dođe oni i njih psuju! U oči ih gledaju i psuju, kad izađu iz zatvora odmah nastave da divljaju - ispričala je uplašena komšinica.

Policija u Zrenjaninu uhapsila je Ljubu N. (32) i maloljetnika (17) zbog sumnje da su ženi (68) iz kuće ukrali novac i mobilne telefone i da je Lj. N. prethodno silovao žrtvu.

Lj. N. je uhapšen i zadržan 48 sati, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, dok je maloljetnik priveden kod sudije za maloljetnike Višeg suda u Zrenjaninu.