Turbofolk pjevačica: Nekoć sam jela kruh i mast, a danas imam milion eura

.
Turbofolk pjevačica Dara Bubamara tvrdi da je u mladosti jela kruh i mast, a danas ima milijun eura u banci, nekretninama i automobilima. Kako prenosi Blic, Dara je ispričala da joj tata Zoran i mama Milica nisu mogli dati ni džeparac.

 

"Uspjela sam jer sam se morala boriti, ništa mi nije dano na pladnju. U životu sam zaradila više od milijun eura, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sjećam se da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: 'Ne može, nemam sada pare, dat ću ti kad primim plaću.' Današnja djeca su totalno drugačija, moraju imati sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuhala. Dešavalo se da jedemo kruh i mast. Tijekom školskog odmora išla sam kući jesti jer nisu uvijek imali da mi daju za džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kom tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga", rekla je.

Dodala je da se više družila s dječacima.

 

"Igrali smo se Nijemaca i partizana. Mogla sam udariti nekog dječaka pa pobjeći, ali oni mene nikad nisu udarali jer su me voljeli. Uvijek sam bila glavna", rekla je.

 

Tvrdi da nije bila najljepša u školi, no uvijek je bila u centru pažnje.

"U školi je bilo mnogo ljepših djevojčica od mene, ali su me dječaci najviše voljeli zbog karizme i energije. Već u vrtiću imala sam simpatiju, a prvi put sam se poljubila u šestom razredu. Zaljubljive sam prirode pa je jedan dan bio aktualan Darko, drugi Davor, treći Marko... Nisam patila, uvijek mi je bilo zanimljivo", izjavila je Dara.