U Austrijskoj bolnici preminuo vozač kamiona iz Zenice

-

Adnan Fatić iz Zenice, koji je postao simbol borbe za oporavak nakon srčanog i moždanog udara, preminuo je u bolnici u Grazu.

Adnanova priča dirnula je srca mnogih. Nakon što je pretrpio srčani i moždani udar u kabini kamiona, građani su se okupila kako bi pružila podršku njemu i njegovoj porodici. Njegov oporavak pratile su kolege s nadom i ohrabrenjem, a nedavne vijesti o njegovom napretku izmamile su osmijehe mnogima.

Podsjetimo, vozač kamiona iz BiH prije tri mjeseca imao je ovaj nesretni slučaj u Austriji nakon čega je završio na liječenju u Grazu.

 

Teretnjaci.ba objavili sada i informacije o načinu na koji se može pomoći porodici materijalno oko ukopa, pokazujući koliko je Adnan bio voljen i poštovan.

 

“Na svu žalost ovog svijeta nakon silne borbe za oporavak, naš Adnan Fetić je izgubio bitku. Sada zvanično možemo reci da su sve njegove vožnje završile. Truba je zanijemila, sekunde su otkucale. Vrijeme je za pauzu koje neće imati kraj.

Adnan je bio i ostaće simbol borbe.

 

Nisam zamišljao ovakav kraj, jer smo prije svega nekoliko dana dobili informacije da je brat Adnan napravio velike pomake u oporavku” napisale su kolege na stranici Teretnjaci.

Svi koji žele pomoći porodici materijalno oko ukopa, mogu izvršiti uplate na račun koji su objavili Teretnjaci.ba.