U saobraćajnoj nesreći kod Banje Luke teško povrijeđen košarkaš Ognjen Kuzmić

Košarkaš Crvene zvezde, rodom iz Doboja, Ognjen Kuzmić, kao i Ilić su bili u "poršeu" u momentu saobraćajne nesreće, oko 05.00 sati.

Četiri osobe zadobile su povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u mjestu Ramići, na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor, potvrdila je Feni portparolka Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović, javlja Fena.

Nezvanično, u sudaru džipa marke “porše” i automobila “BMW” teže su povrijeđeni košarkaš Ognjen Kuzmić (1990) iz Doboja i Bogdan Ilić (1990.) iz Bijeljine, dok se lakše povrede zadobili Marko Miljatović (1987) i Dražen Janjanin (1989) oba iz Prijedora.

Košarkaš Crvene zvezde, rodom iz Doboja, Ognjen Kuzmić, kao i Ilić su bili u “poršeu” u momentu saobraćajne nesreće, oko 05.00 sati.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka su izvršili uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tuzilašta Banja Luka, prenosi Fokus.

U toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće i odgovornosti učesnika, istakla je Markanović.

Izvor SrpskeInfo je dodao i da je Kuzmić prije nesreće bio na jednoj svadbi u Prijedoru.

Njegov klub objavio je detalje.

– KK Crvena zvezda sa žaljenjem obavještava srpsku košarkašku javnost da je u nedjelju u jutarnjim časovima na magsitralnom putu Banja Luka – Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživio tešku saobraćajnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživio teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda i u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd – navodi se u saopštenju crveno-bijelih.

Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi.

Po riječima doktora Vlade Đajića, nema hematoma na mozgu ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtijevaju transport košarkaša u Urgentni centar u Beogradu.