U Sarajevu nestala Živana Ferhatović, GSS otvorio potragu

ga
Visina nestale je oko 165 cm mršavije tjelesne građe, ošišana na paž smeđa kosa. Na sebi je imala plavu jaknu, crnu trenerku, crne cipele i nosila je crni ceker, naveli su iz GSS-a

U sarajevskom naselju Dobrinja nestala je Živana Ferhatović, rođena 1958. godine. Za njom je pokrenuta potraga. Na poziv Operativnog centra Civilne zaštite Kantona Sarajevo i Operativnog centra civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo, potragu su pokrenuli pripadnici GSS-a Novi Grad Sarajevo.

 

Visina nestale je oko 165 cm mršavije tjelesne građe, ošišana na paž smeđa kosa. Na sebi je imala plavu jaknu, crnu trenerku, crne cipele i nosila je crni ceker - naveli su iz GSS-a.

Potragu za nestalom Živanom Ferhatović se vrši na širem lokalitetu Kantona Sarajevo i to mjesta koja bi mogla biti tačka privlačenja nestale osobe naši pripadnici/pripadnice detaljno vrše potragu.

 

Iz GSS-a su uputili apel na građane da jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi. To mogu učiniti na dežurne brojeve telefona: +387 62 112 700 i +387 62 672 772