U subotu finale prve sezone hit serije "Na granici"

Serija koja prati popularne Lokvičane je od samog početka emitiranja na Novoj BH osvojila srca gledatelja.

Nova BH u subotu, 6. jula od 20 sata donosi finale prve sezone hit serije „Na granici“.
Nakon što je krajem petog mjeseca  pala posljednja klapa, popularni Lokvičani su otiši na zasluženi odmor. Dobra vijest stiže i za sve obožavatelje – snimljena je i druga sezona, a nove nastavke gledat ćemo od jeseni.

Novoj sezoni se vesele i neki od glavnih glumaca, koji su svojim fanovima uputili kratke poruke povodom kraja prve sezone.

Legendarnog domaćeg glumca Žarka Radića gledali smo u ulozi simpatičnog Mije Štiglića, Lokvičanina poznatog po sjajnim kiropraktičarskim sposobnostima i poznavatelja prirodne medicine.

"Zahvalio bih na velikoj podršci. Svi smo izuzetno sretni zbog velike gledanosti i što imamo ljude koji nas neizmjerno podržavaju i prate. Nadam se da će im ovaj nastavak koji će se dogoditi biti jednako drag, uz jedno ozbiljno obećanje da ćemo se potruditi i biti jednako dobri", poručio je Žarko.

Martina Stjepanović glumila je Lidiju Masle, jednu od unuka babe Zorke koja stoji iza švercerske organizacije, a glumi je Nina Erak. Lidija je čak jedno vrijeme mijenjala Zorku na njezinoj funkciji.

"Zahvalila bih svima što su nas pratili cijelo vrijeme. I dalje pripremamo puno iznenađenja i to je to, vidimo se najesen", izjavila je Martina.

"Hvala vam, dragi naši gledatelji, što ste nas pustili s takvom ljubavlju u svoje domove. Smijte se i volite, dragi naši, što nam drugo preostaje u ova turbulentna vremena. Ma, vidjet ćemo se mi opet. Grlim vas", rekla je Nina Erak.

Asima Ugljena publika će pamtiti po ulozi Ante Štiglića, koji iako nije imao sreće u ljubavi, na kraju ju je pronašao s konobaricom Mirelom, s kojom čeka i prinovu.

"Antiša je najjači, hvala svima do druge sezone", poručio je kratko Asim.

Mladi i talentirani glumac Marko Braić u kratkom je roku osvojio srca publike s likom Luke Penave.

"Zahvalio bih gledateljima što su ostali s nama u lijepom broju od samog početka do kraja, što su vjerovali u likove i njihove priče koje smo nekako zajedno gradili. Poručio bih im da budu strpljivi preko ljeta i neka ne odustanu od nas jer ih čeka još veća zabava, zato što smo mi još nekako više uživali znajući da nas čeka još jedna sezona. Pozivam gledatelje da nam se vrate u istom ili još većem broju u drugoj sezoni", rekao je Marko.

Jedan od omiljenih likova u seriji jest onaj Petre Masle, koju je utjelovila splitska glumica Nadia Cvitanović.

"Nadam se da su naši dragi gledatelji uživali gledajući seriju "Na granici", jednako koliko smo mi uživali snimajući je. Počastite se posljednjom epizodom prve sezone, a najesen nas gledajte u novoj, drugoj sezoni gdje vas čeka mnogo iznenađenja, novih situacija, odnosa, ali i novih, zanimljivih likova. Bila nam je čast uveseljavati gledatelje pred malim ekranima, gledamo se najesen i uživajte u ljetu", poručila je Nadia gledateljima.

Serija koja prati popularne Lokvičane je od samog početka emitiranja na Novoj BH osvojila srca gledatelja. Prema zvaničnim istraživanjima gledanosti „Na granici“ je ostvarila 13 posto udjela u gledanosti i bila je najgledaniji program u Bosni i Hercegovini u terminu emitiranja. *

* Izvor podataka: Audience Measurement