U teškoj nesreći stradala 17 - godišnjakinja: Njena majka napisala dirljivu objavu

Foto: Facebook
Nađa Jusuf (17) tragično je poginula u nesreći u centru Mančestera u ponedeljak nešto prije ponoći.

Tinejdžerka je bila na suvozačevom sjedištu u automobilu koji je udario u željeznički most.

Muškarac (18), koji je sjedio u zadnjem dijelu automobila, zadobio je povrede opasne po život i nalazi se u kritičnom stanju, saopštila je policija. Vozač, 23-godišnji muškarac, prebačen je u bolnicu sa teškim povredama, za koje se smatra da nisu opasne po život.

Nađina mama je sada odala počast svojoj “lijepoj i srećnoj” kćerki – koja se radovala “svijetloj budućnosti”.

Nađa je tragično umrla u saobraćajnoj nesreći i svi oni koji su je voljeli još uvijek su u šoku i nevjerici. Ona je bila moj prvorođeni i najbolji prijatelj. Nađa nije bila samo fizički lijepa, već je imala i podjednako lijepo srce, što potvrđuju svi ljudi koji odaju poštovanje porodici. Ništa nije bilo previše za nju i briga o braći i sestarama bila je samo jedan od poslova koje je sa zadovoljstvom obavljala. Zaista je dirnula srca svakoga koga je srela – rekla je majka.

Skrhana majka rekla je da je ona “savršena” kćerka i veliki uzor svojoj braći i sestrama.

 

Ne samo da je bila savršena kćerka, unuka, nećaka, rođaka i prijateljica, već je bila i veliki uzor svojoj braći i sestrama. Кao porodica, želimo da se zahvalimo svima koji su odvojili vrijeme da odaju počast, kao i svim ekipama hitne pomoći koje su joj pomogle. Hvala svima na ljubaznim gestama i porukama – rekla je.

Nađa je bila bivša učenica Mančesterske akademije. Direktor Džejms Eldon rekao je da je školska zajednica slomljena njenim gubitkom.

Svi na Akademiji u Mančesteru su užasnuti kada su saznali da je jedan od naših bivših studenata tragično poginuo u saobraćajnoj nesreći i da je još jedan bivši student kritično povrijeđen – izjavio je Edmond.

Istraga o uzroku nesreće je u toku. Cvijetni buketi su ostavljeni na mjestu nesreće.