Ubila novorođenče da bi otišla s ljubavnikom

beba
Policija u Indiji uhapsila je 22-godišnju majku zbog sumnje da je ubila svoje novorođenče tako što ga je više puta bacila na šiljato kamenje.

Policija u Indiji uhapsila je 22-godišnju majku zbog sumnje da je ubila svoje novorođenče tako što ga je više puta bacila na šiljato kamenje.

Saranija (22) se sumnjiči da je u noći između nedjelje i ponedjeljka iznijela nedavno rođenog dječaka iz kuće i otišla na kamenu plažu u Kanuru, te je dijete više puta bacila o kamenje, sve dok nije preminulo. Sumnja se da je uzrok stravičnog zločina Saranijina želja da otpočne novi život sa drugim muškarcem.

Naime, Saranija i njen suprug Pranav rastali su se nakon četiri godine braka jer su se stalno svađali zbog njenih roditelja koji su se od početka protivili njihovoj vezi. Kobne noći, Saranija je pozvala Pranava i insistirala da dođe u kuću njenih roditelja, što je on i učinio.

Nakon razgovora, par je donio odluku da Pranav prespava u kući, a Saranija se oko 2 ujutru iskrala sa bebom u naručju i otišla na obližnju plažu i ubila dijete, dok su njeni suprug, roditelji i brat spavali.

"Kada je prvi put bacila bebu sa visine na oštro kamenje, novorođenče je zaplakalo. Ona je potom podigla dječaka i snažno ga bacila još nekoliko puta dok dijete nije preminulo", rekao je izvor iz istrage za "Indijan Ekspres".

Nakon zločina, Saranija se vratila u kuću kao da se ništa nije dogodilo i legla je ponovo da spava. Ujutru je porodica primjetila da djeteta nema i prijavila dječakov nestanak. Ubrzo je tijelo novorođenčeta pronađeno na plaži. Obdukcija je pokazala da je beba preminula usljed teških povreda glave.

Policija je odmah saslušala oba roditelja, koji su davali oprečne izjave. Saranija je u prvi mah optuživala supruga za zločin, ali je potom priznala da je sama ubila dijete. Ispostavilo se da je Saranija nedavno započela novu ljubavnu vezu i da je planirala da otpočne novi život.

Policija je u njenom telefonu pronašla poruke novog dečka, koji je takođe saslušan. Ubrzo je ustanovljeno da ni on, ali ni još zakoniti suprug ubice nemaju veze sa zločinom.

Na odjeći majke pronađeni su tragovi morske vode, koji je direktno smještaju na mjesto ubistva.

Policija ju je u srijedu ujutro vratila u kuću kako bi prisustvovala detaljnom pretresu njenog roditeljskog doma. Otac i majka nisu željeli da je pogledaju, dok su komšije bijesno urlale da je treba ubiti isto kao što je ona ubila dijete.

"Nemam šta da kažem, osim da bi i supruga i ja bili srećni da joj sud odredi smrtnu kaznu", rekao je otac uhapšene.

 

(N.N)