Nezapamćen zločin: Ubio suprugu u bašti kafića, njenog brata teško ranio

Tragedija koja se jutros desila u Kruševcu, kada je Miša Jovanović (57) pucao u svoju bivšu ženu Gordanu i ubio je, a teško ranio njenog brata Gorana, uzdrmala je sve. On je potom u bjekstvu vozio suprotnom trakom, izazvao udes, pa se ubio hicima iz pištolja. Kako saznaje Telegraf.rs, razlog za ubistvo, ranjavanje i samoubistvo je razvod braka.

- Majka ga je napustila pre 2 mjeseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem - rekla su nam djeca Miše i Gordane.

Miša je sa Gordanom i njenim bratom Goranom sjedio od ranog jutra u kafani u Kruševcu i, kako su nam rekli očevici, ni u jednom trenutku nije došlo do rasprave.

- Za stolom kafane sjedili su njih troje zajedno. Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu. Ljekari su ga sa povredama opasnim po život odmah poslali u Niš - ispričao je očevidac ove tragedije.

Vlasnik kafane, u kojoj se desilo ubistvo, čuo je šta je Jovanović rekao bivšoj ženi samo nekoliko sekundi prije nego što će pucati u nju.

- Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa djecu, pa sebe - navodno je izgovorio Jovanović, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugo ispaljen direktno u glavu. Potom je ispalio hitac i u njenog brata.

Gordana je pala na mjestu mrtva, a Goran je teško ranjen.

Bivši supružnici imaju dvije ćerke.

U krugu sela Brđani na auto-putu Čačak-Obrenovac, Miša Jovanović koji je osumnjičen za ubistvo i teško ranjavanje u kafani u Kruševcu, izazvao je saobraćajnu nesreću vozeći u suprotnom smjeru.

Nakon toga je pobjegao iz automobila i iz pištolja ispalio sebi dva metka u glavu.