Učiteljica okačila upozorenje: Misteriozni bijeli kombi vreba đake

Roditelj učenika je pozvao policiju koja je odmah izašla i objasnila učenicima da ne smoju da ulaze ni u čije vozilo.

Učiteljica jedne subotičke škole Verica Žbona ostavila je obavještenje za roditelje učenika koje se brzinom svjetlosti proširilo društvenim mrežama, piše Telegraf.

- Obavještavam roditelje da je u četvrtak oko 18 sati na ulici blizu škole bijeli kombi se zaustavio i vozač je tražio od jednog učenika da uđe u njega - napisala je ona.

Otmičari djece ponovo haraju Nišom, zovu ih u auto i nude prijevoz do škole ili kuće? Ovo je istina o postu na Facebooku koji plaši roditelje.

Učiteljica je objasnila da je u grupi bilo četvoro učenika, pa je đak kog je napoznati vozač vrbovao odbio da uđe.

- Roditelj učenika je pozvao policiju koja je odmah izašla i objasnila đacima da ne smeju da ulaze ni u čija kola - kaže učiteljica.

Ona je zamolila roditelje da ozbiljno porazgovaraju sa djecom oko odlaska kući i o tome kako đaci da se ponašaju u toj situaciji.

Najmlađima se uvijek savjetuje da budu oprezni kada nepoznati ljudi započnu razgovor sa njima, da ne razgovaraju sa ljudima koje ne znaju i pogotovo da ne ulaze u njihove automobile.

Ovo nije prvi put da se ovakve priče pojavljuju, ali je prvi put da se pojavljuju u Subotici, jer su se ranije misteriozni automobili pojavljivali u Nišu.