Udarena automobilom: Poginula žena u Banjoj Luci

23232
Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode, saopćeno je

Na magistralnom putu Banja Luka-Prijedor, u mjestu Radinjača, grad Banja Luka, jučer oko 17.15 sati, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo.
 

- U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su putničko vozilo marke Renault kojim je upravljao Karalić Milan, rođen 1971.godine iz Banja Luke i pješak Davidović Jelena, rođena 1945. godine iz Banja Luke , koja je tom prilikom smrtno nastradala - saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Uviđaj na licu mjesta nesreće obavila je dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Mrđa Tanja, zajedno s policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka.
 

- Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS - navodi se u saopćenju.

Foto : Društvene mreže (Fotografija ne prikazuje događaj iz teksta)